У Бахмуті – запеклі бої, ворог трохи просувається

ситуація у Бахмуті

Місто Бахмут на Донеччині – це найгарячіша точка фронту. Тут тривають запеклі бої, ворог намагається атакувати українські позиції і трохи просувається. Хоча загалом на Бахмутському напрямку захисники України звільнили майже 20 квадратних кілометрів.

Про це розповіла заступниця міністра оборони Ганна Маляр:

“На Бахмутському напрямку зараз: звільнені останніми днями в передмісті майже 20 квадратних км – не втратили. Рухаємось далі. На окремих ділянках маємо просування. У самому Бахмуті запеклі бої. Ворог дещо просувається”.

Ганна Маляр наголосила на тому, що українські військові роблять все, що є можливим у тій ситуації, яка склалась. При цьому, запевнила вона, роблять це дуже професійно.

Нагадаємо, Збройні Сили України вже мають ракети великої дальності «Storm Shadow», ними завдають ударів по російських цілях. Про те, що захисники отримали це озброєння, було повідомлено кілька днів тому. А зараз стало відомо, що далекобійні ракети надати Україні готова і Франція.

бої за Бахмут, міноборони, повномасштабна війна

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER