«Нас обманули» – Пригожин знову скаржиться на росармію і ставить ультиматуми

Керівник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин скаржиться на російську армію. За його словами, військові РФ пішли зі своїх позицій у Бахмуті і оголили один із флангів. Вагнерівці, каже їхній ватажок, позиції закрили, але тепер він погрожує Міноборони РФ, що його найманці також відійдуть, якщо їм не виділять необхідні боєприпаси.

Про це інформує пресслужба Пригожина:

«Нам прийшло бойове розпорядження, де було сказано, що у випадку відходу з позицій буде визнано державну зраду. Це, в першу чергу, до нас було звернення. Якщо не буде боєприпасів, то ми підемо з позицій. Замість того, щоб воювати, у нас постійно крутяться інтриги».

Пригожин також назвав Міноборони РФ “міністерством інтриг”:

«Тому наша армія біжить. Біжить, тому що 72 бригада сьогодні прос*ала три квадратних кілометри, на яких у мене загинуло близько 500 осіб, тому що це був стратегічний плацдарм. Вони просто взяли і драпанули…».

Ватажок ПВК «Вагнер» каже, що його обманули і надали лише 10% із тих боєприпасів, які були потрібними на полі бою.

Нагадаємо, раніше Пригожин погрожував, що 10 травня його найманці покинуть Бахмут, оскільки відчувають гостру нестачу озброєння.

бої за Бахмут, вагнерівці, ПВК Вагнер

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER