Вагнерівці наступного тижня вийдуть із Бахмута – Пригожин

Уже 10 травня так звані бойовики ПВК «Вагнер» можуть покинути місто Бахмут на Донеччині. Їхній засновник Євген Пригожин заявив, що передає позиції збройним силам Росії.

Про це стало відомо з повідомлень пресслужби Пригожина:

«Офіційно звертаюсь до начальника Генерального штабу, міністра оборони, верховного головнокомандувача та народу Росії. Заявляю від імені бійців ПВК “Вагнера”, від імені командування ПВК “Вагнер”, що 10 травня ми змушені передати позиції в населеному пункті Бахмут підрозділам міністерства оборони і вивести залишки ПВК “Вагнер” в тилові табори, щоб зализати рани. Я виводжу підрозділи ПВК “Вагнер”, тому що при відсутності боєприпасів вони приречені на безглузду загибель».

Він наголосив що відсутність боєприпасів була ще в квітні. Однак його підлеглі все ще намагалися залишатися на позиціях.

Тим часом у Кремлі відповіли, що заяву Пригожина бачили, але поки що не мають на неї відповіді.

Нагадаємо, нещодавно в пропагандистських ЗМІ з’явилася інформація про те, що ЗСУ мають намір атакувати Тираспіль та військові склади в Ковбасній. Керівництво України відреагувало на заяви російських медіа.

В України не має планів нападати на Придністров’я, проте й надалі триматиме війська на кордоні з невизнаною державою. Оскільки зі сторони Придністров’я існують потенційні загрози.

бої за Бахмут, вагнерівці, ПВК Вагнер, повномасштабна війна

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER