Миколаївцям продовжили видачу грошової допомоги: хто може отримати

Грошима допомога миколаївцям

Мешканці Миколаєва знову можуть отримати грошову допомогу від благодійників. У місті відновили реєстрацію на допомогу у проєкті «Консорціум грошової допомоги в Україні», яким займається громадський рух «Віра, Надія, Любов».

Про це розповіли у Миколаївській міській раді:

“На допомогу можуть претендувати ВПО та постраждале населення у м. Миколаїв, у разі, якщо вони не отримували останні 5 місяців коштів від інших міжнародних фондів («Червоний Хрест», «Карітас», «UNICEF», ООН). Реєстрація здійснюється лише за попереднім записом по телефону”.

У міськраді повідомили, що телефонувати можна за номерами:

  • +380 96 02 22 197;
  • +380 93 455 61 69,
  • +380 67 251 89 69

Отримати допомогу можуть домогосподарства, переміщені протягом останніх 30 днів з районів, розташованих на відстані 30 (тридцяти) кілометрів від районів активних бойових дій, або з тимчасово окупованих територій:

  • які проживають у районах активних бойових дій;
  • які проживають на нещодавно звільнених територіях.

А також домогосподарства, які проживають на території, де за останні 4 місяці відбувалися бойові дії, і відповідають соціально-економічним критеріям та критеріям вразливості або які перебувають у стані переміщення понад 30 днів і відповідають соціально-економічним критеріям та критеріям вразливості.

«Сукупний дохід усіх членів Домогосподарства становить менше 5400 грн на особу на місяць», – кажуть у міськраді.

Грошова допомога у Миколаєві
Скриншот із повідомлення Миколаївської міської ради

Додамо, вчора пізно увечері російська армія завдала удару по Миколаєву. За попередньою інформацією, було випущено 2 ракети типу Калібр.

благодійність, допомога, Миколаївська міська рада

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER