Довічно перебуватиме за гратами шпигун, який готував вибухи на Одеській залізниці

Колишнього працівника одного з районних відділів міліції Одеської області викрили на державній зраді. Він добровільно погодився стати агентом російської розвідки.

Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора, передає Центр журналістських розслідувань.

Одразу після повномасштабного вторгнення чоловіка завербувала російська розвідка. Він передавав ворогу інформацію про обстановку на залізниці, в портах Одеси, а також дислокацію Сил оборони.

Зокрема, російський шпигун встановив на залізниці спеціальні фотопастки, що фіксували рух по залізниці і в режимі реального часу передавалися окупантам.

Зрадника затримали біля залізничних колій під час виконання чергового завдання російських кураторів. В судовому засіданні шпигун зізнався у скоєному, проте не розкаявся у своїх вчинках.

«Під час останнього слова він сказав, що жалкує лише про передчасне викриття його підривної діяльності проти України», – розповіли в Офісі Генерального прокурора.

Російський шпигун в Одесі

Вибухи на залізниці в Одесі

Нагадаємо, на Миколаївщині затримали шпигуна. Росіянин перед початком повномасштабного вторгнення переїхав до Миколаєва та чекав приходу окупантів.

вирок суду, Одеські новини, шпигун Росії

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER