Велика Британія запровадила санкції проти родичів російських олігархів та дружини Медведчука

Союзник України Велика Британія оприлюднила новий пакет санкцій, що торкнувся олігархів Росії та дружини колишнього народного депутата Віктора Медведчука Оксани Марченко. Все майно та грошові кошти, які знаходилися на території країни і належали потрапившим до списку особам, заморожено.

Про це повідомив Офіс застосування фінансових санкцій казначейства Великобританії, передає Центр журналістських розслідувань.

Окрім Оксани Марченко, під санкції потрапили російські олігархи Андрій Скоч, Володимир Євтушенков та Сулейман Керімов. Також обмеження встановили для компаній пов’язаних Алішером Усмановим та Романом Абрамовичем.

Варто додати, що в Україні Оксану Марченко оголосили в розшук. Її  підозрюють у фінансуванні дій, вчинених з метою насильницького захоплення влади.

Нагадаємо, президент запровадив санкції проти екскерівника “Мотор Січі” Богуслаєва. Загалом санкції уведені проти ще понад 200 осіб. Серед них – кілька українців та більше 230 росіян.

Велика Британія, Оксана Марченко

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER