В Одесі таксист виправдовував зґвалтування українок окупантами та розхвалював Путіна

Ще одного прихильника «русского міра» в Одесі допомогли викрити та притягнути до відповідальності небайдужі пасажири таксі. Під час поїздки чоловік назвав Путіна одним з найвидатніших політиків сучасності.

Про це повідомив одеський активіст Дем’ян Ганул, передає Центр журналістських розслідувань.

Таксист перед пасажирами почав розхвалювати дії російських загарбників і всіляко виправдовував їхні звірства. Чоловік переконував, що росіяни не програли ще жодної війни й Україні краще бути з агресором, ніж з Європою.

На думку одесита, росіяни не вчиняють воєнних злочинів, а факти про їхні звірства є фейком. Чоловік також не вважає злочином зґвалтування українських жінок та дітей, назвавши це «витратами війни».

«Негідник був встановлений та переданий до СБУ… Таксист-сепар отримав підозру за ст. 436-2 (виправдання, визнання правомірної збройної агресії РФ проти України та тимчасової окупації її території, глорифікація осіб, які чинили збройну агресію проти України, з використанням коштів», – зазначив Дем’ян Ганул.

Нагадаємо, в Одесі судитимуть чоловіка, який виправдовував окупантів. 49-річний житель Одеси захоплювався діями російських загарбників та поширював дописи, в яких виправдовував агресію РФ на своїй сторінці в мережі «Одноклассники».

виправдовування агресії, воєнні злочини, русский мир

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER