Захоплювався Росією: в Одесі судитимуть чоловіка, який виправдовував окупантів

49-річний житель Одеси захоплювався діями російських загарбників та поширював дописи, в яких виправдовував агресію РФ на своїй сторінці в мережі «Одноклассники».

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції, передає Центр журналістських розслідувань.

Жорстокість російських військових мешканець Одеси називав відплатою європейській спільноті, яку та повинна запам’ятати на все життя. В помешканні чоловіка правоохоронці знайшли телефон, з якого він поширював пропагандистські дописи.

«Чоловіку повідомили про підозру у колабораційній діяльності, що передбачено ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про публічні заклики громадянином України до підтримки рішень та дій держави-агресора, збройних формувань та окупаційної адміністрації держави-агресора», – розповіли в поліції.

Справу жителя Одеси направили до суду, його чекає справедливе покарання.

Нагадаємо, прихильника «русского міра» засудили до 5 років ув’язнення. Зрадник з Одеси отримав справедливий вирок суду за заклики змінити межі України та виправдання російської агресії.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER