Зросла кількість поранених та загиблих внаслідок ракетного удару по Слов’янську

У поліції розповіли деталі ракетного обстрілу, від якого сьогодні, 27 березня, постраждало міста Слов’янськ у Донецькій області. Станом на зараз відомо про 2 загиблих та 34 поранених.

Про це розповіли у поліції Донецької області:

«Російські війська атакували Донеччину чотирма ракетами С-300. На місцях прильотів у Слов’янську та Дружківці працюють слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та парамедики поліції, всі екстрені служби. Рятувальна операція триває. Кількість постраждалих зростає».

Ворог завдав ударів близько 10:30. Дві ракети поцілили по центру Слов’янська. Станом на 15:00 відомо про 34 постраждалих, з них двоє – загинули. П’ятеро поранених – у вкрай важкому стані. Руйнувань зазнали адміністративні та офісні будівлі, 5 багатоповерхових і 7 приватних будинків, 10 автомобілів.

«Ще дві ракети окупанти випустили по Дружківці. Повністю зруйновано дитячий будинок, пошкоджено об’єкти соціальної інфраструктури. Інформації про постраждалих не надходило», – йдеться у повідомленні.

Інформація про поранених і руйнування уточнюється.

Додамо, цивільним небезпечно перебувати в Авдіївці Донецької області. Тож місцева влада вирішила евакуювати навіть комунальників. Усіх, хто готовий виїхати, просять  звертатися  на Гарячу лінію евакуаційної групи «Білий Янгол» на Авдіївському напрямку.

ворожі ракети, загиблий, повномасштабна війна

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER