Із Авдіївки евакуйовують комунальників: у місті стає вкрай небезпечно

Цивільним небезпечно перебувати в Авдіївці Донецької області. Тож місцева влада вирішила евакуювати навіть комунальників. Усіх, хто готовий виїхати, просять  звертатися  на Гарячу лінію евакуаційної групи «Білий Янгол» на Авдіївському напрямку.

Про це повідомив голова Авдіївської військової адміністрації Віталій Барабаш:

«Шкода це визнавати, та Авдіївка все більше стає схожою на місцевість з постапокаліптичних фільмів або … на геть зруйновану рашистами Мар’їнку . Місячний пейзаж малюють росіяни ракетами на нашій землі – день у день старанніше».

Тому, сказав Барабаш, прийнято непросте рішення щодо евакуації з Авдіївки комунальників, які хоч якось намагались підтримувати чистоту і життєдіяльність міста.

«Тож зараз не прошу, наполегливо рекомендую їхати з Авдіївки, адже російські ракети і снаряди не шкодують нікого і нічого, яких би поглядів ви не дотримувались!»

Додамо, росіяни знищили українське місто Вугледар на сході України. В Офісі президента назвали дії окупантів екологічним тероризмом.

Авдіївка, евакуація, повномасштабна війна

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER