Верховна Рада призначила нового міністра освіти

Сьогодні, 21 березня, парламент проголосував за нового очільника міністерства освіти і науки. Ним став директор національного центру «Мала академія наук України» Оксен Лісовий.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк, передає Центр журналістських розслідувань.

Кандидатуру Оксена Лісового підтримали 313 народних депутатів. Напередодні Комітет Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій схвалив призначення схвалив призначення нового міністра.

Також парламент проголосував за призначення міністра з питань стратегічних галузей промисловості. Ним став колишній керівник «Укрзалізниці» Олександр Камишін. Михайла Федорова призначили віце-прем’єр-міністром з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій. Окрім цього він залишився керувати Мінцифрою.

Варто додати, що 20 березня Верховна Рада проголосувала за відставку Сергія Шкарлета з посади міністра освіти і науки. За подання віддали голоси 295 народних обранців.

Нагадаємо, Рада відправила у відставку Шкарлета та ще 2 міністрів. Нардепи висловились за відставку віце-прем’єр-міністра України – міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

нові призначення, парламент

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER