Рада відправила у відставку Шкарлета та ще 2 міністрів

Сьогодні, 20 березня, народні депутати проголосували за відставку міністра освіти Сергія Шкарлета. Він написав заяву на звільнення минулого тижня.

Нардепи його бажання звільнитись пітдримали. На місце Шкарлета, якого українці вже давно просили піти з посади, планують призначити Оксена Лісового.

Крім того, сьогодні Рада проголосувала за звільнення Павла Рябікіна з посади міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

А також нардепи висловились за відставку віце-прем’єр-міністра України – міністра цифрової трансформації Михайла Федорова. Додамо, його нова посада називатиметься віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації України.

Як повідомляв Центр журналістських розслідувань, у суботу, 18 березня, премʼєр-міністр України Денис Шмигаль сказав, що цього тижня уряд призначить нових міністрів. Йдеться про очільників Міносвіти та Міністерства стратегічних галузей промисловості.

 

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER