В окупованому Мелітополі «вагнерівці» вербують місцевих жителів для участі в боях під Бахмутом

Жителям тимчасово окупованого Мелітополя обіцяють за участь в боях у складі ПВК «Вагнер» щомісячні грошові виплати. Однак, люди не поспішають погоджуватися на «привабливі» пропозиції.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, передає Центр журналістських розслідувань.

В місті знаходиться велика кількість російських військових, які перетворили Мелітополь на «суцільну рашистську базу». Інформація про мобілізацію Пригожиним нових кадрів у місті знайшла підтвердження.

«Наприкінці тижня в закритих групах мелітопольців, що залишилися на території тимчасово окупованого міста почали робити розсилку і набирати мелітопольців в «Вагнер». Звичайно ніхто не погоджується. Але ті пропозиції, які вони роблять це 200 тисяч рублів начебто на місяць вони готові платити тим, хто готовий у складі «Вагнера» їхати до Бахмута», – зазначив Іван Федоров.

Варто додати, що ситуація в Бахмуті залишається складною. Російську загарбники не полишають намірів прорвати українську оборону та просунутися до центру міста.

Нагадаємо, захоплена частина Бахмуту стала для «вагнерівців» зоною смерті. Через захоплення ПВК «Вагнер» частини Бахмуту змістилася лінія фронту. Наразі лінія проходить через річку Бахмутку, на якій підірвані всі мости.

бої під Бахмутом, вагнерівці

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER