Захоплена частина Бахмуту стала для «вагнерівців» зоною смерті – британська розвідка

Через захоплення ПВК «Вагнер» частини Бахмуту змістилася лінія фронту. Наразі лінія проходить через річку Бахмутку, на якій підірвані всі мости.

Про це йдеться у звіті британської розвідки, передає Центр журналістських розслідувань.

Під контролем українських військ знаходиться західна частина Бахмуту. ЗСУ вдається добре утримувати укріплені позиції, з яких вони можуть ефективно завдавати ударів по штурмових групах «вагнерівців».

«Українські підрозділи, які можуть вести вогонь з укріплених будівель на заході міста, перетворили цю територію на “зону смерті” для “вагнерівців”, які намагаються продовжувати фронтальний наступ на захід», – розповіли в розвідці Великобританії.

Однак, в українських військ з’явилися проблеми. На заході Бахмуту вони стали вразливими для спроб російських загарбників обійти позиції ЗСУ з північної та південної сторони.

Нагадаємо, ситуація у Бахмуті загострена. Місто залишається найскладнішою точкою на фронті. Станом на зараз росіяни намагаються прорвати оборону українських захисників.

вагнерівці, лінія фронту, оборона Бахмуту

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER