Росіяни придумали план втечі псевдовлади із окупованої Василівки

Загарбники вже розробили план евакуації посадовців ворожої адміністрації та їх родичів з тимчасово захопленої Василівки. Цей план передбачає, що колаборанти з родинами мають втекти в Крим за дві години до відступу російських військових.

Про це розповіли у Центрі національного спротиву:

“Відповідним планом росіяни хочуть заспокоїти зрадників, адже ті мають панічні настрої”.

Тим часом у самому Криму окупаційні адміністарції також почали формувати плани евакуації. Зокрема окупанти формують перелік працівників та їх сімей, які підлягають першочерговій евакуації.

“При тому, в деяких містах плани вже сформовані й затверджені. Зокрема відповідний план зроблений у Красноперекопську. Такі дії окупантів свідчать про те, що вони не вважають, що “Росія тут навсєгда” як заявляє місцева пропаганда й не мають на меті затримуватись в Україні надовго”, – стверджують у ЦНС.

При цьому, кажуть у Центрі, ворог продовжує мародерство та експлуатації українських промислових потужностей на захоплених територіях.

Додамо, жителям тимчасово окупованого Мелітополя обіцяють за участь в боях у складі ПВК «Вагнер» щомісячні грошові виплати. Однак, люди не поспішають погоджуватися на «привабливі» пропозиції.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER