Окупаційний “голова” Каховки погрожує “кримінальною відповідальністю” за використання гривні

Так званий голова Каховського муніципального округу, зрадник Павло Філіпчук у своєму зверненні, опублікованому на пропагандистському ресурсі, погрожує Жителям Каховки адміністративною та кримінальною відповідальністю за використання гривні під час розрахунків.

Про повідомляє сайт “Гривня”.

У його свідомості, використання гривні – це “фінансування тероризму та країни-агресора”. Саме так Філіпчук називає Україну.

Поплічник окупантів особливо акцентував на необхідності вилучити гривню з обігу в Каховці, він навіть визнав, що українських грошей у місті досі забагато. Та пригрозив тим, хто пересилає українську гривню на картки й переводить її в готівку.

Також він повідомив, що звернувся до окупаційних правоохоронних органів з проханням навести порядок і карати тих, хто відмовляється розраховуватися рублями.

Нагадаємо, окупантські пропагандисти не соромляться показувати на Херсонщині докази мародерства росіян.

Окупація Херсонщини


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER