У понеділок ввечері Одесу заживили тимчасовими схемами – Укренерго

Українська енергосистема зараз працює стабільно. Дефіциту немає і його не прогнозують. Вдалось навіть заживити Одесу та район. Щоправда, наразі тимчасовими схемами.

Про це розповіли в Укренерго:

"Увечері понеділка було відновлене живлення Одеси та Одеського району. Наразі Одесу заживлено за тимчасовими схемами, але до кінця тижня ми будемо працювати над підвищенням надійності, тож можливі невеликі обмеження".

Також додають, що складною залишається ситуація у прифронтових областях. У Харківській та Сумській областях внаслідок обстрілів є пошкодження мереж обленерго та знеструмлення населених пунктів. Тривають ремонтні роботи.

"Мережеві обмеження в інших регіонах відсутні, ліміти до областей не доводилися. На всіх енергооб’єктах, які раніше зазнали пошкоджень від ракетних та дронових атак росіян, тривають ремонти для відновлення їх функціоналу та підвищення надійності передачі електроенергії", – йдеться у повідомленні.

Додамо, в Україні найближчим часом знову можуть запровадити віялові відключення світла. Енергетики розпочнуть готувати інфраструктуру до нового опалювального сезону.

На майбутні відключення не впливатимуть ракетні обстріли енергетичної інфраструктури. Українці третій тиждень поспіль живуть без відключень електроенергії. Адже підвищилася температура повітря, зросла сонячна генерація та потужність атомних електростанцій.

Одеса

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER