В Інституті вивчення війни переконані в перемозі України

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба провів зустріч з директоркою американського аналітичного центру «Інститут вивчення війни» Кімберлі Каган.

Про це міністр повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає Центр журналістських розслідувань.

Дмитро Кулеба відзначив, що українці щодня починають ранок зі звіту Інституту вивчення війни, в якому експерти аналізують бойові дії, можливий розвиток подій, а також оновлюють карту бойових дій.

«Ми обмінялися думками, що ще і як можна зробити. Було приємно почути саме від Кімберлі, що ISW переконаний в перемозі України. Вдячний команді ISW за їхній внесок у нашу перемогу у війні за реальність», – зазначив Дмитро Кулеба.

Нагадаємо, Росії бракує сил на фронті і Україна може захопити ініціативу. В РФ немає великих бойових резервів, які вона може використати у війні з Україною і таким чином змінити хід воєнних дій.

Раніше повідомлялося, що Головнокомандувач ЗСУ розповів, що вважатиметься перемогою України. Валерій Залужний провів телефонну розмову з Верховним Головнокомандувачем сил НАТО в Європі генералом Крістофером Каволі.

ISW

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER