Головнокомандувач ЗСУ розповів, що вважатиметься перемогою України

Валерій Залужний провів телефонну розмову з Верховним Головнокомандувачем сил НАТО в Європі генералом Крістофером Каволі. Окрім надання Україні військової допомоги, була обговорена обстановка на фронті.

Про це Головнокомандувач ЗСУ повідомив на своїй сторінці в Telegram, передає Центр журналістських розслідувань.

За словами Валерія Залужного, він надав свою оцінку ситуація у фронтовій зоні та розповів про подальші дії. Також Головнокомандувач ЗСУ роз’яснив, що вважатиме перемогою України.

«Перемога України означатиме не тільки звільнення її територій, але й створення таких умов і таких Збройних Сил, які не дадуть росіянам змоги будь-коли у майбутньому напасти на нашу державу», – наголосив Валерій Залужний.

Нагадаємо, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний зробив щедру пожертву на потреби української армії. Генерал отримав спадщину від американця українського походження Григорія Степанця.

Раніше повідомлялося, що під Вугледаром ЗСУ знищили елітну бригаду російської морської піхоти. 155 бригада морської піхоти Росії воювала в Ірпені та Бучі. Згодом після доукомплектування російських військових перекинули на Донеччину.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER