На Одещині суттєво покращилась ситуація з електроенергією

Енергетики продовжують ліквідувати наслідки масштабної аварії у високовольтній мережі на Одещині. Ситуація покращується. Ремонтним бригадам вдалося подати додатковий обсяг електроенергії у регіон.

Про це розповіли в Укренерго:

"Це покращить енергоживлення міста Одеси та Одеського району. Обленерго до кінця доби розподілить додаткову потужність між споживачами, відповідно, це дасть можливість скоротити тривалість обмежень. Графіки обмежень зберігатимуться і будуть діяти відповідно до розрахованого ліміту споживання області".

Як відомо, 4 лютого на одному з об'єктів Укренерго сталася масштабна аварія. Через це в регіоні суттєві обмеження енергоживлення.

В Укренерго додають, всі ключові підстанції, які живлять Одесу та область, зазнали масштабних та складних пошкоджень від ракетних та дронових атак ворога. 

Додамо, нагадамо, упродовж лютого Укренерго буде проводити виміри фактичного споживання електроенергії. В один день місяця у кожному регіоні не будуть вимикати світло, аби побачити реальну картину.

Сьогодні планували проводити такі виміри в Миколаївській області, проте через наслідки російських обстрілів зробити це не вдалось.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER