Ризики є, але не такі значні як в Туреччині – ДСНС про ймовірність землетрусу в Україні

У ДСНС розповіли, чи варто українцям хвилюватися після сильних землетрусів у Туреччині. Кажуть, що ризик підземних поштовхів є, проте навряд чи це може бути землетрус подібного машстабу.

Про це під час брифінгу сказав директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС Володимир Демчук:

"Безумовно, ризики є, але вони не такі значні, як на території Туреччини. І зараз говорити, що Україні загрожують такого ж роду масштабні землетруси, ми не можемо".

Нагадаємо, продовжує зростати кількість жертв внаслідок землетрусів, які нещодавно сколихнули Туреччину та Сирію. Станом на сьогодні, 8 лютого, відомо про більше 9,6 тисяч загиблих.

При цьому у Туреччині загинуло понад 7 тисяч людей, а у Сирії – більше 2,5 тисяч. Поранених загалом налічують вже більше 45,5 тисяч.

Як повідомляв Центр журналістських розслідувань, двоє українців, яких вважали імовірно загиблими у Туреччині під час землетрусу, виявились живими. Їх знайшли під завалами. Натомість 4 громадян України травмовані

Раніше МЗС України отримало 24 звернення про відсутність українців, які проживали у зоні землетрусу у Туреччині. Кількість

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER