На Миколаївщині один день не вимикатимуть електрику

В Миколаївській області вимірюватимуть потужність споживання електроенергії. Тому, добу на території регіону не вимикатимуть світло.

Про це повідомили в Миколаївобленерго, передає Центр журналістських розслідувань.

Доба без обмежень чекає на жителів Миколаївщини 8 лютого. Останній раз показники потужності вимірювалися в жовтні 2022 року. Однак, на той час ще не розпочався опалювальний сезон і чимало населених пунктів були знеструмлені через російську окупацію.

«Наразі для кожного оператора системи розподілу визначені дні замірів обсягів споживання. В Миколаївській області це середа, 8 лютого. Цього дня жодних планових, включаючи погодинні, відключень не буде – всі споживають електроенергію в нормальному режимі», – розповіли в обленерго.

Звичайно, якщо ворог знову завдасть ракетних ударів чи підвищення рівня дефіциту в енергосистемі, заміри перенесуть на інший день.

Нагадаємо, російські загарбники знеструмили один з населених пунктів. Протягом доби російські війська обстріляли Очаківську громаду.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER