Наживався на війні: раднику заступника Міністра оборони оголосили підозру

В Україні продовжуються гучні корупційні викриття. Сьогодні, 3 лютого, правоохоронці завітали до радника заступника Міністра оборони. Чиновника підозрюють у привласненні коштів, виділених для ЗСУ.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора, передає Центр журналістських розслідувань.

Відомо, що радник працював у Міністерстві оборони на громадських засадах. Чиновник змовився з директором одного із товариств, щоб привласнити чималу суму. Гроші призначалися на закупівлю товарів військового призначення для потреб ЗСУ.

«Ці кошти були виділені Міністерством оборони України. Такими діями державі завдано понад 1,7 млрд грн збитків», – зазначили в СБУ.

Чиновника підозрюють у заволодінні коштами в особливо великих розмірах. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Одеській митниці організовували масштабну корупційну схему. В поле зору правоохоронців потрапили посадовці митних постів «Білгород-Дністровський» та «Одеса-порт».

Раніше повідомлялося, що СБУ викрила схеми розкрадання коштів на харчуванні українських військових. Замість закупівлі харчування учасники злочинної схеми переводили кошти на рахунки фірм, що не мали жодного відношення до продовольства.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER