Відпочинок під час війни: скандальна пресофіцерка ДПСУ з Одеси отримала нову посаду

Декілька тижнів тому мережу сколихнув скандал з речницею прикордонної служби з Одеси Іванною Плантовською. Держслужбовиця хизувалася фото з розкішного відпочинку в Парижі під час воєнного стану.

Про це повідомляє ТСН, передає Центр журналістських розслідувань.

Після скандалу в Державній прикордонній службі запевнили, що приймуть рішення про подальше проходження служби їхньою співробітницею та виконання нею обов’язків за посадою.

За інформацією ЗМІ, жінка вже не працює речницею ДПСУ. Її перевели до прикордонного загону в Житомирі. В той самий час в 9 прикордонному загоні Січових Стрільців у місті Житомир неофіційно повідомили журналістам, що посада, на яку призначена Іванна Плантовська, не буде пов’язана зі зв’язками з громадськістю.

Нагадаємо, в Прикордонній службі відреагували на гламурні фото пресофіцера з Одеси. Вчинок речниці у відомстві вважають неприйнятним під час війни та таким, що суперечить моральним нормам.

Раніше повідомлялося, що в Міноборони відхрещуються від скандалу зі закупівлями харчів. Наголошують на тому, що відомості щодо змісту закупівель послуг харчування, які набули поширення в публічному просторі, розповсюджуються з ознаками навмисних маніпуляцій та вводять в оману.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER