Путін готує наступ на Україну в лютому-березні – Bloomberg

Російський диктатор Володимир Путін таки планує повторити спробу повномасштабного наступу найближчими місяцями. Не зупиняють президента РФ навіть великі втрати живої сили серед росіян.

Про це повідомляє видання Bloomberg, передає Центр журналістських розслідувань.

Путін твердо переконаний, що в Росії є шанси перемогти, оскільки країна готова до втрати людей та має ще багато ресурсів. РФ прагне повернути ініціативу на полі бою та таким чином змусити Захід та Україну до перемир’я.

Однак, Росія прагне лише до укладення тимчасового мирного плану та додаткового часу для відновлення сил. Київ разом з партнерами ніколи не погодяться на подібні умови. І хоча Україна незабаром отримає нові постачання важкого озброєння, тривала оборона Бахмуту виснажила її сили та підірвала здатність проводити наступальні операції на інших напрямках.

В той самий час російський президент готує країну до довготривалої боротьби й вже весною може оголосити нову хвилю мобілізації.

Нагадаємо, російська армія посилює угруповання на Запорізькому напрямку. Наступальні дії поки що не є активними. Найбільше на цьому напрямку механізованих підрозділів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER