Якщо у нас буде 400 танків, ми зможемо закінчити війну – радник Офісу Президента

Постачання Україні нового озброєння у вигляді сучасних танків від західних союзників, допоможе прискорити темп війни. В такому випадку військові дії вдасться завершити за декілька місяців.

Про це повідомив радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк, передає Центр журналістських розслідувань.

Україна потребує танків Leopard та інших видів сучасних танків. Вони допоможуть локалізувати бойові дії та значно зменшити лінію фронту. Фактично бойові зіткнення залишаться на окупованих територіях і будуть вирішені танковою війною.

«Від 300 до 400 таких танків насправді перевершили б 2000-3000 радянських танків … це б різко прискорило темп війни і дало б старт завершальним етапам», – наголосив Подоляк.

Варто додати, що Німеччина нарешті визначилася з позицією щодо передачі танків Leopard. Канцлер Олаф Шольц оголосив про рішення передати Україні 14 танків. Незабаром українських військових почнуть навчати як користуватися новим озброєнням.

Нагадаємо, українські військові освоять танки Leopard за лічені тижні. Західні партнери передають Україні танки Leopard. Польський президент Анджей Дуда запевнив, що його країна передасть Україні роту німецьких важких танків Leopard.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER