Українські військові освоять танки Leopard за лічені тижні

Західні партнери передають Україні танки Leopard. В Україні упевнені, що наші захисники освоють нову техніку дуже швидко.

Про це сказав секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону:

"Те, що стосується наших фахівців в Збройних силах, то я вже неодноразово наводив приклади, коли західні партнери готували своїх фахівців на ті чи інші види озброєння, то наші хлопці та дівчата опанують це за лічені тижні. Тому що ми в непростому становищі", – сказав Данілов.

Додамо, напередодні польський президент Анджей Дуда запевнив, що його країна передасть Україні роту німецьких важких танків Leopard.

Бойові машини піхоти Bradley допоможуть Збройним Силам України в контрнаступі. Нове озброєння може поступити вже найближчим часом.

Сполучені Штати Америки виділили новий пакет військової допомоги Україні, що дозволить українським бійцям не лише оборонятися, але й звільнити окуповані території. У Вашингтоні сподіваються, що БМП Bradley надійдуть на озброєння ЗСУ протягом наступних тижнів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER