Узбережжя Чорного моря надійно забезпечене протидесантною обороною – командувач ОК «Південь»

Після початку повномасштабного вторгнення військові оперативного командування «Південь» працювали над укріпленням узбережжя в Миколаївській та Одеській областях. Саме завдяки активним діям українських сил росіяни так і не змогли висадити десант.

Про це повідомив генерал-майор Андрій Ковальчук, передає Центр журналістських розслідувань.

Сили протидії постійно знаходяться у стані готовності та оборони, через що ворожі кораблі не ризикують наближатися до узбережжя, щоб не потрапити в радіус ураження.

«Наше завдання — не залишити шансу противнику на реалізацію злочинних планів. Задум висадити свій десант росіяни з 24 лютого 2022 року так і не змогли реалізувати. Це було б для них самогубством», – зазначив командувач ОК «Південь».

На думку Андрія Ковальчука, окупантам не вдалося висадити десант одразу після 24 лютого, не зможуть вони зробити цього і зараз, завдяки українським військовим.

Нагадаємо, Збройні Сили продовжують звільняти українську землю від окупантів. Під вогонь десантно-штурмової бригади з Миколаєва потрапила російська військова техніка.

ОК "Південь"

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER