У Херсонській області на українських блокпостах затримано 28 колаборантів

На блокпостах Херсонщини за період після деокупації населених пунктів області поліцейські затримали 28 колаборантів-утікачів та осіб, причетних до збройних формувань РФ.

Про це повідомляється в Телеграм-каналі МВС України 29 грудня.

"Під час перевірок затримано 28 осіб, які мали причетність до збройних формувань РФ або займались колабораційною діяльністю, – сказано в повідомленні. – Виявлено 13 осіб, які перебували у розшуку, встановлено 8 безвісно зниклих, затримано 9 розшукуваних транспортних засобів, задокументовано 4 факти незаконного перевезення зброї".

Уточнюється, що нині на деокупованих територіях Херсонщини діють 27 блокпостів. Спільно із поліцейськими на них чергують працівники Держприкордонслужби, СБУ, військовослужбовці Нацгвардії, ЗСУ та Військової служби правопорядку.

Нагадаємо, в передмісті Херсона затримали колишнього "чиновника" окупаційної влади.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER