В Офісі Президента розповіли, скільки потрібно часу енергосистемі України на відновлення після останнього ракетного удару

Російські загарбники зробили своєрідний «новорічний подарунок» українцям – завдали чергового масованого ракетного удару. Найбільше постраждали об’єкти інфраструктури на Львівщині, Одещині та Київщині.

Про це під час телемарафону повідомив заступник керівника ОП Кирило Тимошенко, передає Центр журналістських розслідувань.

Завдяки успішній роботі ППО та отриманому від західних партнерів енергетичному обладнанню роботи з відновлення потужності займатимуть менше часу, ніж раніше.

«Не будемо уточнювати локації, але через ці «прильоти» у нас є обмеження по потужностях енергопостачання. Найперше – це великі обмеження у Львові та області, також в Одесі, де фактично зараз працює тільки критична інфраструктура. Є обмеження в Київському регіоні та Харківському також», – зазначив Тимошенко.

Нагадаємо, є влучання на Миколаївщині. Сьогодні, 29 грудня, над Миколаївською областю було збито крилату ракету. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER