Джонсон приєднається до підтримки України та вимкне світло у своїй оселі

Сьогодні ввечері колишній прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон висловить підтримку українському народу, який через російську агресію втратив електроенергію та воду.

Про це він повідомив у Twitter, передає Центр журналістських розслідувань.

«Варварське та незаконне вторгнення Росії в Україну призвело до того, що мільйони українців втратили електроенергію, воду та життєво необхідні речі. Я підтримую #hourforukraine сьогодні о 8 годині вечора на знак солідарності з ними. Перемоги Україні!», – зазначив експрем’єр Великобританії.

До свого допису Борис Джонсон додав картинку з надписом, де закликав проявити солідарність з українцями на Різдво та вимкнути освітлення.

Варто додати, що до підтримки України приєднається і Рада Європи. Сьогодні о 20.00 вечора в найтемніший день в році в будівлі установи вимкнуть освітлення на знак солідарності з українцями.

Раніше повідомлялося, скільки кияни житимуть без світла. Після останньої атаки дронами-камікадзе по енергетичній інфраструктурі Києва більша частина мешканців міста змушені жити практично без світла.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER