На Херсонщині окупанти облаштували психлікарню та звозять туди викрадених пацієнтів

На Арабатській стрілці неподалік села Стрілкове Херсонської області російські загарбники переобладнали базу відпочинку «Геолог» під психіатричну лікарню.

Про це повідомляють в Національному спротиві, передає Центр журналістських розслідувань.

В переобладнану психлікарню масово звозять пацієнтів з медичних закладів Олешок, Нової Каховки та інших населених пунктів Херсонщини.

«Більшість персоналу завезені з Росії, але є й місцеві, хто погодився доглядати за пацієнтами. Звертаємо увагу, що це є викрадення людей, які не можуть дати собі ради самостійно. Фактично пацієнтів утримують у заручниках», – додали в Центрі національного спротиву.

Також окупанти викрадають українських дітей з інтернатів та вивозять в Росію для подальшого «всиновлення». Дітей навмисно депортують в найбільш віддалені регіони Російської Федерації, а саме у Волгоградську, Сибірську та Тюменську області.

Нагадаємо, на Харківщині війська РФ вдарили по психіатричній лікарні. У селі Стрілеча Харківського району медики під обстрілами намагалися евакуювати пацієнтів психіатричної лікарні.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER