На Одещині 300 тисяч людей залишаються без світла через російські обстріли

Після ударів дронами-камікадзе по енергетичній інфраструктурі ситуація в Одеській області залишається складною. Однак, світло поступово повертають у домівки одеситів.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Максим Марченко, передає Центр журналістських розслідувань.

Хоча ще вчора на Одещині електроенергії не було у півтора мільйона людей. Завтра посадовці обіцяють покращення ситуації.

Варто додати, що в Одеській області практично цілодобово працюють 206 аварійних бригад аби мешканці регіону отримали доступ до інтернету, зв’язку та електроенергії. Вдалося забезпечити повноцінну роботу лікарень, пологових будинків та інших об’єктів критичної інфраструктури.

Не працює міський електротранспорт Одеси, оскільки йде велике навантаження на мережі.

Нагадаємо, на відновлення усіх зруйнованих об’єктів інфраструктури знадобиться декілька років. Усунення пошкоджень енергетичної інфраструктури, що спричинили російські ракетні удари, може зайняти чимало часу.

Раніше повідомлялося, що на відновлення енергетики Одеси знадобиться два-три місяці. Вчора вночі ворожі дрони завдали удару по енергетичній інфраструктурі Одеси. В результаті практично все місто та область залишилися без електропостачання.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER