На відновлення енергетики Одеси знадобиться два-три місяці – Одеська ОДА

Вчора вночі ворожі дрони завдали удару по енергетичній інфраструктурі Одеси. В результаті практично все місто та область залишилося без електропостачання. Енергетики працюють цілодобово над відновленням мережі, проте ситуація залишається складною.

Про це повідомили в Одеській ОДА, передає Центр журналістських розслідувань.

Щоб відновити пошкоджену інфраструктуру знадобиться щонайменше 2-3 місяці. Зокрема, йдеться про високовольтні мережі та енергетичне обладнання.

«Одеська ОВА та енергетики об'єднали зусилля для того, щоб електроенергія надійшла до помешкання кожного нашого земляка в найближчі дні», – йдеться в повідомленні.

В той самий час влада наголосила, що евакуація мирних жителів з Одещини не передбачається. Хоча, раніше у своєму зверненні Одеська ОДА рекомендувала людям, хто має таку можливість, перечекати зимовий період в інших регіонах.

Нагадаємо, в Одесі через нічні прильоти дронів у всіх городян вимкнули електроенергію. В місті відключено від електроенергії всіх споживачів через атаки безпілотниками російських військ енергетичної інфраструктури Одещини в ніч на 10 грудня.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER