Українська авіація вдарила по російських системах ППО на Херсонщині

Українська авіація вночі завдала ударів по системах протиповітряної оборони окупантів у Херсонській області.

Про це повідомив речник Оперативного командування «Південь» Владислав Назаров.

За його словами, ситуація на Південнобузькому напрямку залишається напруженою з динамічним розвитком у різних напрямках. Сили оборони України утримують контроль та ініціативу.

– Українська авіація відпрацювала вночі по системам протиповітряної оборони противника у Бериславському та Каховському районах, а ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 218 вогневих завдань. Результати дорозвідуються, – сказав Назаров.

Прес-секретар додав, що противник веде оборонні дії з метою утримання захоплених територій та стримування розвитку настання підрозділів Сил оборони.

Окупанти продовжують завдавати авіаційних та ракетних ударів, обстрілювати важкою артилерією позиції Збройних сил України, території прилеглих до лінії фронту громад, тилові регіони України.

Нагадаємо, у Миколаївській області зенитники з кулемета збили іранський дрон-камікадзе.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER