Вибух і пожежа на Кримському мосту: відновлено рух для легковиків і автобусів, люди розкуповують харчі та пальне

Окупанти відновили рух для легкових авто та автобусів через Кримський міст, на якому 8 жовтня сталися вибух і пожежа, 

Про це повідомив так званий "глава Криму" Сергій Аксьонов.

"Розпочато рух автотранспорту Кримським мостом. Наразі рух відкрито для легкових автомобілів і автобусів із проходженням повної процедури огляду. Просимо водіїв вантажних фур планувати маршрут руху, використовуючи Керченську поромну переправу. Через дві години через протоку починає ходити пором "Керч-2", – написав він у Telegram.

Разом з тим, глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в ефірі національного телемарафону розповів, що в Криму після пожежі і часткової руйнації Кримського мосту через Керченську протоку люди розкуповують продукти і пальне.

"Хлібобулочні вироби зранку всі змели з полиць, що стосується борошна і крупи до 3 кг на руки. Ми ще не знаємо, чи це були централізовані вказівки влади. Ми маємо і фотографії, як це відбувається. Найбільші черги — на автомобільних заправках за бензином", — сказав Чубаров.

Він також розповів, що на східній околиці міста Керч вишикувалася довга черга з людей, які хочуть виїхати з півострова на поромі.

"Вже більше, ніж три кілометри, це більше, ніж дві години тому було, порома ще немає. Вони очікують, що він буде запущений, а черга вже стоїть тих, хто хочуть терміново покинути Кримський півострів", — сказав Чубаров.

Нагадаємо, зранку 8 жовтня на Кримському мосту спалахнула потужна пожежа після вибуху

Пізніше в Національному антитерористичному комітеті РФ заявили, що пожежа сталася через підрив вантажного автомобіля, що спричинив спалах семи паливних цистерн залізничного складу.

Президент РФ Володимир Путін доручив створити урядову комісію через надзвичайну подію на Кримському мосту.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER