Миколаївський театр муздрами за пів року війни поставив 6 нових вистав

У Миколаївському національному академічному українському театрі драми та музкомедії від  початку повномасштабного вторгнення  створено 6 нових вистав.  Дві з них – протягом літа, не дивлячись на постійні сирени та ракетні обстріли.

Про це повідомили в театрі.

Так, у липні був поставлений “Тартюф” Мольєра. Режисер-постановник вистави – Євгеній Резніченко, з яким театр почав працювати минулого року.

У “Тартюфі” режисер разом із акторами спробував дослідити сімейні стосунки і важливість критичного мислення, яке може бути затьмарене агітацією та пропагандою. В ролі Тартюфа – Микола Тамарянський та Олександр Лебідь, в ролі Оргона – заслужений артист України Сергій Чверкалюк.

У серпні був поставлений “Труфальдіно із Бергамо” або “Слуга двох панів” Карло Гольдоні. Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Сергій Павлюк, співпраця з яким триває вже понад 10 років.

В театрі впевнені, що після нашої перемоги глядачі потребуватимуть потужної дози позитивних емоцій. І ця вистава обов’язково їх подарує. Роль Труфальдіно виконує Євген Студзінський.

 «Ми продовжуємо працювати в незламному місті-герої Миколаєві та мріємо про те, щоб якомога швидше побачитись з вами, наші любі глядачі! Віримо у Збройні сили України! Разом до перемоги!», – кажуть в театрі.

Загалом, з початку повномасштабного вторгнення, в Миколаївському національному академічному українському театрі драми та музкомедії створено 6 вистав (2 на великій сцені та 4 на малій). Наразі триває робота ще над 3 виставами (1-ою на великій сцені та 2-ма – на малій).

Нагадаємо, в Одеському оперному театрі облаштвали бомбосховище для глядачів.  

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER