Окупанти пошкодили та знищили понад 9 тисяч цивільних об’єктів на Миколаївщині

Станом на 8 серпня російські війська пошкодили або повністю знищили 9 тисяч 26 цивільних об’єктів на Миколаївщині. Протягом доби пошкоджень та руйнувань зазнли 60 невійськових об'єктів на території Миколаївської області.

Про це повідомляють у Миколаївській обласній військовій адміністрації.

Серед пошкоджених та знищених об’єктів за час повномасштабної війни 5 842 житлові будинки, 65 медичних закладів, 319 навчальних закладів, 130 закладів культури, 106 об’єктів промислових підприємств, 776 об’єктів газопостачання, 546 об’єктів електропостачання, 28 об’єктів водопостачання, 94 об’єкти теплопостачання, а також ще 1 120 інших невійськових об’єктів.

В області тривають роботи з відновлення газо- та електропостачання у населених пунктах, які постраждали внаслідок війни. Без газопостачання, за інформацією ОВА, залишаються 7 126 споживачів.

Станом на 8 серпня у 94-х населених пунктах, з них — у п’яти частково, Миколаївського та Баштанського районів відсутнє електро- та водопостачання, а також водовідведення.

Нагадаємо, за минулу добу 7 серпня російські окупанти обстріляли із артилерії Миколаїв, зокрема, Корабельний район, і села в передмісті. В селі Галицинове внаслідок обстрілу загинула людина.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER