Росіяни обстріляли Миколаїв і передмістя – загинув цивільний, зруйновані будинки

За минулу добу, 7 серпня, російські окупанти обстріляли із артилерії Миколаїв, зокрема, Корабельний район, і села в передмісті. В селі Галицинове внаслідок обстрілу загинула людина.

Інформацію про наслідки ворожих обстрілів у Миколаївській області оприлюднили в ОВА.

Вчора важкою ствольною артилерією 152-го калібру було обстріляно Корабельний район Миколаєва. Обійшлося без постраждалих та жертв. А зранку, 8 серпня, близько 04:30, ворог обстріляв околиці міста. Детальна інформація щодо наслідків обстрілів уточнюється.

В Миколаївському районі вранці, 7 серпня, внаслідок обстрілів села Баловне Костянтинівської громади в садівничому товаристві зруйновано вісім будинків. 

Протягом дня росіяни обстрілювали село Галицинове Галицинівської громади, внаслідок чого загинула одна людина. Також відбулося займання хвойної підстілки та лісових насаджень в лісовому урочищі.

Окрім цього через ворожі обстріли виникла пожежа житлового будинку та господарчої споруди в смт Первомайське Первомайської громади. 

В Баштанському районі 7 серпня об 11:00 був приліт ракет між селами Новоіванівка та Новопавлівка Баштанської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

Орієнтовно о 16:00 обстрілів зазнало село Широке Широківської громади. Влучання були в сільгоспбудівлі домогосподарств. Також через обстріли згорів гараж в домогосподарстві.

Вранці 8 серпня були обстріли поза межами сіл Червона Долина, Поляна, Широке Широківської громади. Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування. Так, зранку, 8 серпня обстрілів зазнало смт Березнегувате. Пошкоджено об'єкти цивільної інфраструктури. Детальна інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER