Російські війська вгатили по житлових будинках у Миколаєві. ФОТО

Вранці 4 серпня під вогонь російських окупантів потрапили житлові будинки у Центральному районі Миколаєва. Попередньо відомо, що обійшлося без жертв. 
 

Як повідомив миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, росіяни завдали ударів по двох районах міста. 

«Близько четвертої ранку у Миколаєві прогриміли потужні вибухи. Під обстріли потрапили два райони міста. Маємо попередню інформацію про пошкодження житлових будинків та пожежу», – написав мер.


В управлінні ДСНС у Миколаївській області також повідомили, що внаслідок обстрілу міста зруйнована двоповерхова покинута будівля, пошкоджені 6 одноповерхових та один п'ятиповерховий житлові будинки. 

Повідомляється, що загиблих та постраждалих внаслідок ворожого обстрілу немає.

 

В оперативному командуванні "Південь" повідомили, що для обстрілу Миколаєва росіяни використовували РСЗВ "Смерч". В одному з районів міста посеред дороги залишився хвіст від ворожої ракети, ще один – на території скверу поряд.  

 

 

Нагадаємо, вранці 3 серпня окупанти атакували Миколаїв: зруйновано супермаркет, пошкоджені багатоповерхові будинки, аптека, магазини та дорожнє полотно.


Олеся Баранцевич

Журналістка-розслідувачка МЦЖР. Авторка антикорупційних розслідувань, співавторка розслідувань про воєнні злочини російських окупантів в Україні. Лауреатка Всеукраїнської премії імені Василя Сергієнка.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER