Росіяни випустили по Нікополю 60 “Градів” – пошкоджені десятки будинків

Уночі росіяни обстріляли Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровщини з «Градів» та «Ураганів».

Про це повідомив голова ОВА Валентин Резніченко.

"Російські війська двічі обстріляли Нікополь. На житлові квартали прилетіли 60 снарядів з "Градів". Попередньо, люди не постраждали", – написав Резніченко.

У Нікополі один будинок знищено, майже 50 – пошкоджено, також зачепило близько 30 господарських споруд. На двох приватних подвір’ях сталися займання – пожежі загасили рятувальники. 

Обстрілом понівечені будівлі та техніка трьох місцевих підприємств, а ще понад 100 сонячних панелей. 

Окупанти перебили у Нікополі дві лінії електропередач, у результаті чого без світла залишилися більш ніж 3 000 нікопольчан. На місці працюють аварійні бригади електриків. 

У Криворізькому районі ворог накрив "Ураганами" Карпівську та Широківську громади. У Широкому є руйнування житла, 44-річна жінка отримала поранення. За словами Резніченка, постраждалій надали допомогу – вона лікується удома.

Нагадаємо, вранці 4 серпня під вогонь російських окупантів потрапили житлові будинки Миколаєва. Попередньо відомо, що обійшлося без жертв. 


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER