Росія стягує військову техніку у бік Херсона та Криму

Щодня біля Мелітополя та безпосередньо через місто проходять три – чотири колони ворожої техніки. 28 липня там помітили специфічну техніку – останню модифікацію Бук-М2.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону.

"Вже 4-ий день ми спостерігаємо військову техніку, що проходить транзитом через Мелітополь. Це 3 – 4 колони щодня. Росіяни йдуть як через центр міста, так і по околицях, у кожній колоні – від 20 до 30 одиниць техніки. Це різного роду озброєння: від танків до бойових машин десанту, бойових машин піхоти. Також їде просто броньоване озброєння та піхотні війська".

Зокрема, вчора жителі Мелітополя помітили "Бук-М2". За його словами, вся техніка та жива сила прямують у бік Херсона та Криму з Донбасу, Маріуполя та Бердянська.

Нагадаємо, російські окупанти сьогодні вранці, 29 липня, обстріляли касетними боєприпасами один із районів Миколаєва. Вибухи пролунали після закінчення повітряної тривоги. Наразі відомо про п'ятьох загиблих та 13 постраждалих.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER