Захисникам передали 125 автівок, які придбали на кошти з продажу картини Примаченко

Збройним силам України передали 125 автомобілів Volkswagen T5, гроші на купівлю яких були виручені з продажу картини Марії Примаченко "Квіти виросли коло четвертого енергоблоку". Полотно художниці пішло з молотка за 500 тисяч доларів.

Про це повідомив український шоумен та волонтер Сергій Притула.

"Кожного разу, коли я бачу, як чергова колона "бусів Примаченко" прямує до наших захисників, то з вдячністю згадую і того добродія, який придбав картину на аукціоні, і те подружжя колекціонерів, яке передало картину у розпорядження нашого фонду, і усіх хто допоміг з проведенням того, аукціону, який я запам‘ятаю до кінця життя", – додає волонтер. 

Полотно зі своєї сімейної колекції передали Ігор Понамарчук та Дар'я Добріян. Сім’я Примаченко підтримала аукціон і відмовилася від роялті, адже усі кошти з продажу були зібрані на допомогу українським захисникам.

Зазначимо, що перші сім придбаних автомобілів Volkswagen T5 в кінці травня привезли бійцям до Миколаєва.

За словами Притули, крім бусів українським військовим потрібні джипи, пікапи та медичні автомобілі. Надіслати донат його фонду можна за цим посиланням.

Нагадаємо, 12-річна дівчинка із Миколаєва приєдналася до проекту "Армія дронів" і відправила власний дрон українським військовим.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER