Під час наступу росіяни можуть висадити десант на півночі чи півдні України – ГУР

Загроза висадки ворожого десанту зберігається як з білоруського напрямку, так і на території Одеської області. Українська розвідка вважає, що російське командування може прийняти рішення про десант.

Про це повідомив представник ГУР Андрій Юсов, передає Центр журналістських розслідувань.

Російські загарбники можуть вдатися до класичної схеми та висадити десант, однак подібні кроки стануть спробою самогубства для військових РФ.

«Так само як були колосальні втрати під час початку повномасштабного вторгнення в Гостомельському аеропорту, коли українці завдали нищівних втрат загарбникам», – зазначив Юсов.

Нагадаємо, росіяни пішли у масштабний наступ в Луганській області. Протягом останнього тижня значно підвищилися темпи ворожих операцій на лінії Сватово-Кремінна.

Раніше повідомлялося, що великий наступ Росії не буде успішним і завершиться до квітня. Аналітики оцінили перспективи нового повномасштабного наступу Росії. Володимир Путін, скоріш за все, переоцінив ефективність та можливості російської армії.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER