Ми вистояли проти агресії Путіна – Байден запевнив, що Україна має безтермінову підтримку США

Війна із Росією стала найбільшим тестом для світу. Так про події в Україні висловився президент США Джо Байден. Він наголосив, що Америка буде допомагати українцям стільки, скільки потрібно.

Про це він сказав у своїй промові "Про стан держави":

"Я говорив у цій палаті про брутальну війну Володимира Путіна проти України.Це було випробуванням для Америки, для всього світу. Чи ми будемо відстоювати найбільш основні принципи? Чи ми будемо відстоювати суверенітет, чи ми будемо відстоювати право людей жити вільними від тиранії? Чи ми будемо відстоювати захист демократії? Через один рік ми знаємо відповідь: так, ми будемо! І так, ми це зробили! Ми це зробили!".

За словами Байдена, світові вдалось об’єднати НАТО і збудувати глобальну коаліцію. А, отже, – вистояти проти агресії Путіна.

"Ми стоїмо з народом України. Ми будемо стояти з вами стільки, скільки буде потрібно", – наголосив президент США.

Додамо, 5 лютого, почала діяти заборона на імпорт до країн Європейського Союзу нафтопродуктів з Російської Федерації. Зокрема, обмеження поширюються на бензин, гас, дизель, мазуту й нафту.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER