Заступник Рєзнікова подав у відставку через скандал із закупівлею продуктів Міноборони

Заступник міністра оборони В’ячеслав Шаповалов подав у відставку. Чиновник відповідав за тилове забезпечення ЗСУ. Відомо, що міністр профільного відомства Олексій Рєзніков звільнення підтримав.

Про це йдеться у повідомленні від Міністерства оборони:

"Міністр оборони України сьогодні підтримав прохання В’ячеслава Шаповалова щодо його звільнення з посади заступника міністра оборони України та звернувся з відповідним поданням до Кабінету міністрів України".

Кажуть, що Шаповалов, який відповідав за тилове забезпечення ЗСУ, попросив звільнити його, щоб не створювати загрози для стабільного забезпечення Збройних Сил України внаслідок кампанії звинувачень, пов’язаних з закупкою послуг харчування.

"Не зважаючи на те, що озвучені звинувачення є необґрунтованими та безпідставними, заява В’ячеслава Шаповалова про звільнення є достойним вчинком в традиціях європейської та демократичної політики, демонстрація того, що інтереси оборони є вищими, ніж будь-які кабінети чи крісла", – додали в Міноборони.

Нагадаємо, скандал із закупівлею харчів за завищеними цінами Міністерством оборони розгорівся наприкінці минулого тижня.

Учора свої пояснення оприлюднив міністр оборони Олексій Рєзніков. Серед іншого він вважає, що людину, яка оприлюднила документи пов'язані із закупівлею, слід покарати.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER