СБУ викрила у своїх лавах «прихильницю русского міра»

Служба безпеки України бореться не лише з колаборантами на деокупованих територіях, але й очищує власні ряди. Одну з посадовиць викрили на антиукраїнській діяльності.

Про це повідомила СБУ, передає Центр журналістських розслідувань.

Чиновниця називала війну в Україні «внутрішнім громадянським конфліктом». В той самий час удари Росії по українських об’єктах критичної інфраструктури вона вважала дезінформацією.

«Виправдовувала повномасштабне вторгнення РФ, заперечувала її військові злочини та підтримувала незаконне «приєднання» до Росії тимчасово окупованих районів на сході та півдні нашої держави», – розповіли в СБУ.

Чиновниці повідомлено підозру у виправдовуванні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії Російської Федерації проти України. Їй загрожує позбавлення волі до восьми років з конфіскацією всього майна.

Нагадаємо, СБУ вдалося знешкодити ворожу агентуру, що полювала на HIMARS. Росія організувала агентурну мережу у місті Кременчук Полтавської області. Представники російських спецслужб намагалися отримати інформацію про об’єкти критичної інфраструктури та місце перебування Сил оборони України.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER