Можливості встановити повний контроль над Кінбурнською косою немає – ОК «Південь»

Збройні Сили України поки що не можуть закріпитися на єдиній окупованій частині Миколаївщини – Кінбурнській косі. Однак, і ворог не може постійно перебувати на захопленій ділянці.

Про це в ефірі телемарафону повідомила представниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк, передає Центр журналістських розслідувань.

Військова операція на Кінбурнській косі триває. Завдяки контрбатарейній боротьбі українських сил ворог не відчуває стабільності. Однак, російські загарбники постійно користуються сухопутним коридором з лівобережжям та завдають вогневих уражень.

Окупанти намагаються зробити все можливе, щоб встановити контроль над морськими шляхами Миколаївщини. Проте, зусилля є марними.

«Потім вони знову відступають, бо наша робота по них досить результативна. Поки що немає абсолютної можливості встановити жорсткий контроль і не допускати ворога туди, але ми продовжуємо працювати», – зазначила Гуменюк.

Нагадаємо, Кінбурнську косу більше контролює противник. Українські бійці тримають вогневий контроль над Кінбурнською косою, що не дозволяє противнику зосереджувати на ній велику кількість ворожої сили.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER