За три години “перемирʼя” росіяни 14 разів обстріляли Луганську область

Російська армія не дотримується різдвяного перемирʼя, яке так активно анонсував президент РФ Володимир Путін. Лише на Луганщині сьогодні, 6 січня, від 12:00 до 15:00 ворог 14 разів відкривав вогонь.

Про це розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай:

"Коротко про 3 години путінського «різдвяного перемир‘я» на Луганщині. З 12:00 до 15:00:

рашисти 14 разів гатили з артилерії та тричі штурмували один з наших населених пунктів. Люди в деокупованих селах цілий день сидять у підвалах. Православні вбивці вітають з Різдвом".

Нагадаємо, Україна не вірить у запропоноване росіянами різдвяне перемирʼя. Як приклад, у Міноборони підрахували, скільки разів від 2014 року ворог не дотримувався домовленостей.

За час боїв періоду АТО було 11 спроб встановити більш-менш стійкий режим припинення вогню, про що сторони домовлялись у рамках Тристоронньої контактної групи. Усі вони зірвані навмисними діями ворога.

Далі, під час проведення операції Об’єднаних сил Україна ще кілька разів домовлялася про двостороннє припинення вогню. Їх результати були аналогічними попереднім. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER