Окупанти вночі атакували Київ дронами-камікадзе: ППО збила всіх “Шахедів”

У ніч на п'ятницю, 30 грудня, російські війська вкотре атакували Київ іранськими дронами-камікадзе. Українські Сили протиповітрянної оборони збили всі ворожі БПЛА.

"Після вчорашнього ракетного обстрілу, який не приніс агресору результатів, сьогодні вночі столиця витримала атаку іранських Shahed", – зазначив начальник Київської міської військової адміністранції Сергій Попко.

Він розповів, що у повітряному просторі Києва було зафіксовано 5 ворожих безпілотників. Сили ППО здійснили вогневе ураження всіх цілей.

"Один з баражуючих боєприпасів влучив у адмінбудівлю в Голосіівському районі. Внаслідок цього споруда була частково зруйнована, а в житловому будинку поруч пошкодження вікон. Інформація щодо потерпілих не надходила. Всі дані уточнюються", – додав глава КМВА.

Нагадаємо, 29 грудня російські терористи випустили по Україні 69 крилатих ракет, більшість з яких вдалося збити Силам протиповітряної оборони.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER